Drømmekveld på Melløs

(Moss FK-Sandnes Ulf 6-1) Det ble en underholdende fotballaften på Melløs da Kællane vartet opp med et forrykende målshow. Det lover godt foran helgens toppkamp.

MFK var favoritter i forkant av oppgjøret, men jobben skulle gjøres og Sandnes Ulf ga bånn gass fra start. De scoret allerede i kampens første spilleminutt og tok virkelig initiativ. Men Kællane beholdt roen og bare fem minutter etter var utligningen et faktum. 

Benarfa headet inn 1-1-scoringen og lagene var like langt. I alle fall fram til det 37. minutt. Da var det Noah Alexandersson sin tur og kampen var snudd. Og herfra så vertene seg aldri tilbake.


Det sto 2-1 til pause og etter hvilen var det mildt sagt et påskrudd mosselag som viste seg på banen. Med høyt tempo i spillet og full tenning framover i banen, ble det en veldig hyggelig kveld. Noah Alexandersson skrudde ballen i nettet fra 18 meter 14 minutter før slutt og deretter rant målene inn.

Innbytterne Sebastian Pedersen, Thomas Klemetsen Jakobsen og Blerton Isufi scoret hvert sitt mål og sikret sluttresultatet 6-1. Sistnevnte scoret faktisk sitt aller første mål i OBOS-ligaen, noe som var ekstra gøy.



– Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Mitt første profesjonelle mål, sa Isufi etter oppgjøret.

FØRSTE SCORING: Blerton Isufi scoret sitt første mål i OBOS-ligaen onsdag kveld.
FØRSTE SCORING: Blerton Isufi scoret sitt første mål i OBOS-ligaen onsdag kveld.

Hovedtrener Thomas Myhre var også en lykkelig mann da vi møtte ham i pressesonen.

– Følelsen er åpenbart kjempegod etter det som ble vist her i dag. 2.-omgangen var jo en parademarsj og gutta siste virkelig at de vet hvor målet står. Vi slapp også til syv nye spillere i dag i forhold til laget vi stilte med sist, så vi har en god bredde i troppen. Det er jo et puslespill som skal gå ihop med tanke på belastning og potensielle karantener. Vi har jo kamp igjen på lørdag, sa Myhre og fortsatte:

– Det var moro å se at de som fikk sjansen grep den i kveld. De har vært gode på trening og fortjente den. Nå er det et luksusproblem for meg som trener å ta ut et lag til lørdagen. Vi skal til Jæren for å kose oss, slik som vi gjorde i dag. Det ga utslag i seks mål den rette veien, sa mossetreneren med et smil.

Neste kamp er altså borte mot serietoer Bryne, så det blir en skikkelig toppkamp. Vi gleder oss til lørdag!

I SUPERFORM: Noah Alexandersson scoret to ganger onsdag kveld.
I SUPERFORM: Noah Alexandersson scoret to ganger onsdag kveld.

 

Annonse fra Obos-ligaen: