Knepent tap borte mot Egersund

(Egersund-Moss FK 3-2) Kællane utlignet to ganger, men det holdt dessverre ikke til poeng mandag kveld. (Foto: Kjell Åvendal, Egersunds IK)

Det ble en underholdende kamp i Egersund, riktig nok med en litt rolig start. Hjemmelaget scoret på straffespark i 1. omgang og dette ble også pauseresultatet. Men etter hvilken åpnet det seg veldig.

I det 62. minutt var utligningen et faktum etter et selvmål av vertene. Men kun åtte minutter etter var Egersund tilbake i føringen og det sto 2-1.

Til mossefansens store glede fant innbytter Sebastian Pedersen nettmaskene rett før slutt og akkurat da var det håp om å få med ett poeng hjem til Melløs.

Men en sen overtidsscoring av Egersund førte til at alle poengene ble igjen i idrettsparken.

Neste kamp for Moss er hjemme mot Mjøndalen førstkommende søndag.