Spennende duo har signert for MFK

Marius Cassidy (20) og Håkon Vold Krohg (17) ble onsdag presentert som nye MFK-spillere.

De to gutta kommer fra samme klubb som MFK-spiller Bo Åsulv Hegland, nemlig Frigg. Der har de virkelig levert varene og er nå klare for å ta neste steg i karrieren.

Vi starter med Marius Cassidy, som er en offensiv back. Han skal virkelig gi jernet for å sikre seg spilletid i tiden som kommer.

– Det er selvfølgelig målet å komme inn i startelleveren så fort som mulig, i alle fall å være med i troppen. Moss FK er et godt lag med et godt miljø, så dette er et bra steg, sier Marius, som beskriver seg selv som en løpssterk back som liker å bidra offensivt.

Offensive fibre har også 17-årige Håkon Vold Krohg, som er en kreativ midtbanespiller. Han er svært sulten på suksess på Melløs.

– Jeg gleder meg til å kjempe meg inn i startelleveren og bidra med målpoeng, sier han med et smil.

Sistnevnte har signert en kontrakt som strekker seg ut 2027, mens Marius har kontrakt ut 2026-sesongen.

Hovedtrener Thomas Myhre sier følgende om de to nysigneringene:

– Først og fremst må jeg få takke Frigg for en god dialog og prosess. Marius og Håkon er to gutter som kommer inn i A-stallen og skal gi konkurranse om plassene. De besitter gode kvaliteter, er i rett alder og har de ferdighetene som vi ser etter. Vi vet også at de har gått en god skole i Frigg-skolen, skryter Myhre.

Vi ønsker unggutta velkommen til MFK!

Annonse fra Obos-ligaen: