Sparebank1 Østfold Akershus har gitt MFK Care en stor sum til videre satsing. Snakk om fantastisk sommergave!

For å kunne drifte MFK Care er klubben helt avhengig av støtte utenfra. Noen bedrifter er allerede med og støtter prosjektet, noe klubben er utrolig glad for. Men det er ikke til å stikke under en stol at det er økonomisk krevende å holde den veldedige organisasjonen i gang på Melløs. Men som en skikkelig gladnyhet kom Sparebank1 nylig på banen og ga MFK Care en gave av betydelig sum.

– Jeg berømmer klubben for dette prosjektet  Tiltaket er veldig bra og samfunnet trenger litt andre støttetiltak enn det man så før, skryter banksjef i Sparebank1 Østfold Akershus, Ingrid Riise Marthinsen.

– Det er mange som faller utenfor, så dette trengs. Vi er veldig glad for å kunne bidra, tilføyer hun med et smil.

LES MER OM MFK CARE:

Dette er MFK Care

Fantastisk fotballtur for gatelaget

Må være tålmodige

HR-konsulent og sponsorkoordinator i Sparebank1 Østfold Akershus, Per Ivar Snarberg, kjenner MFK Care godt og vet at dette ikke er et prosjekt som blir til «over natta».

– Dette er en gave til et formål som vi synes er bra. Dette hjelper allmenheten. Mange klubber har gatelag og det tar tid å etablere seg, understreker han.

Siv Holder i MFK Care er utrolig takknemlig for bidraget og ser fram til å kunne fortsette, og ikke minst utvikle, prosjektet i månedene framover,

– Vi setter enormt pris på at Sparebank1 Østfold Akershus har valgt å bidra. Det gir oss muligheten til å gjøre enda mer for de som trenger det mest, sier hun.