Moss FKs gatelag kjempet bra og sikret seg en plass i D-finalen, hvor det ble tap mot Asker. I tillegg til det sportslige ble det også mye sosialt.

– Hele turen, fra øyeblikket vi møttes tidlig tirsdag morgen til vi var tilbake på Melløs onsdag kveld, var utelukkende positiv, forteller gatelagets leder André Kraft Tveter og oppsummerer videre:

– Tirsdag ble det spilt tre jevne kamper mot Strømsgodset, Vålerenga og Viking. Dessverre endte alle med tap, men humøret og samholdet var på topp. Vi avsluttet kvelden med bankett og underholdning, samt en god middag. Onsdag morgen var vi igang igjen, denne gangen mot Jerv som vi spilte uavgjort mot. Deretter slo vi turneringsvert Ham-Kam før det ble tap mot Asker i D-finalen. Vi deltok også på et uoffisielt NM i straffespark, hvor hvert lag stilte med én spiller som tok straffer mot Ham-Kam sin A-lagskeeper. Harald Både var vår representant og han endte blant de fem beste, sier Tveter.

Nasjonal turnering er alltid årets høydepunkt, ikke nødvendigvis på grunn av fotballen i seg selv, men på grunn av all gleden, mestringen og samholdet som som lagene opplever på slike turer. Nå ser MFK-gutta fram til neste turnering.

– Vi gleder oss stort til turnering i desember, før vi setter kursen mot Tromsø neste sommer, avrunder Tveter.