Torsdag formiddag hadde klubben tatt plass foran stadion, hvor de helt nye MFK Care-armbåndene ble solgt. Mange ivrige mossinger tok turen innom og sikret seg det nye produktet, til stor glede for klubben.

MFK Care er veldig viktig for Moss FK, men det er ingen tvil om at prosjektet er økonomisk krevende å drive. MFK Care er som kjent et prosjekt som handler om å ta samfunnsansvar, der har vi blant annet har et helt skreddersydd opplegg for spillerne på gatelaget. Her blir tidligere og nåværende rusavhengige fulgt tett opp i samarbeid med Fotballstiftelsen.

For å kunne opprettholde, og ikke minst videreutvikle MFK Care, gjør vi nå et stunt som skal bidra til en tryggere økonomisk framtid. Vi har derfor produsert egne armbånd med teksten «Jeg støtter MFK Care» og disse selges for 100 kroner per stykk. Pengene går i sin helhet til MFK Care, altså til noen av dem som trenger det aller mest.

Mange besøkende

Torsdag formiddag var vi på plass utenfor Melløs stadion, hvor vi fikk gleden av å ta imot mange mossinger som ville støtte prosjektet ved å kjøpe armbånd, både til seg selv og familiemedlemmer. Gatelagstrener Kim Andersen synes det var helt fantastisk å se hvor mange som dukket opp på den aller første salgsdagen.

– Det var moro å se så mange kjente og ukjente som kom hit til Melløs for å kjøpe armbånd og bidra til gatelaget. Dette lover veldig bra og vi kjører på allerede til mandag fra klokken 10:00 til 14:00 på Melløs. Da håper vi at enda flere tar en tur innom og kjøper seg et armbånd. I tillegg slår vi gjerne av en prat også, sier Andersen med et smil.

I tillegg har Terje Nicolaisen i Frigaardgruppen, som for øvrig har ansvaret for det nye boligprosjektet Tribunen, besluttet at de kjøper hele 100 armbånd av klubben. Disse skal deles ut gratis på Tribunens familiedag/aktivitetsdag 30. august.

Total inntekt

I dette armbånd-prosjektet skal vi å være helt åpne om alle inntektene, da det viser hvor mye hvert enkelt bidrag betyr for oss. Så langt har totalt 146 armbånd blitt solgt. Etter at produksjonskostnadene er trukket fra, har MFK Care fått inn hele 8037,5 kroner.

Det er helt utrolig og vi gleder oss masse til fortsettelsen. Tusen takk til alle som har bidratt så langt.

Vi minner også om at vi holder åpent foran Melløs stadion fra klokken 10:00 til 14:00 førstkommende mandag (29. juli). Prisen for et armbånd er 100 kroner.

Har du spørsmål om prosjektet kan du sende mail til joakim@mossfk.no.

 

Her kan du se bilde av noen av dem som kjøpte armbånd på Melløs torsdag: