Moss Fotballklubb søker:

SELGER / SPONSORANSVARLIG

Arbeidsoppgaver: - Salg mot nye og eksisterende sponsorer og samarbeidspartnere, inkl. arena- og draktreklame - Tiltak for å selge sesongbilletter - Kampsponsorater (inkl. «Folkets kamp») - Jobbe med B2B og nettverket til Moss FK - Følge opp avtalte leveranser knyttet til arbeidsoppgavene over

Den vi ønsker å få med oss må være en god relasjonsbygger. Din fremtreden er troverdig og tillitsvekkende. Er du i tillegg full av energi, og er skapende og positiv er det kanskje nettopp deg vi ser etter.

Du bør i tillegg ha følgende kompetanse: - Salgserfaring med dokumenterte resultater - Erfaring med markedsarbeid - Evne til å jobbe selvstendig og strukturert - Erfaring fra klubb og/eller frivillig organisasjon vil kunne være en fordel - Klare å håndtere flere baller i luften samtidig

Vi er åpne for å diskutere ansettelsesform (heltid, deltid, innleie, provisjonsbasert) dersom du er den vi ønsker å få med på laget. Arbeidssted vil være Melløs Stadion, og rollen vil rapportere til markedsansvarlig i styret.

Kort søknad med CV sendes til styreleder Klaus H. Hansen på klaus@mossfk.no innen 25.10.2017.

Om Moss Fotballklubb: MFK ble stiftet i 1906, og er en av få klubber i Norge som både har vunnet serie- og cupgull. Vi har en omsetning på rundt 9 millioner i 2019, og de siste årene har vi lagt vekt på å bygge en stadig mer profesjonell organisasjon som skal utvikle klubben framover.  Klubben er i positiv utvikling og våre ambisjoner er å få en betydelig økning i våre inntekter fremover.