Har du lyst til å spille mer fotball i 2021? Tirsdag 5. januar begynner vi å trene igjen etter en god juleferie. Treningene blir dessverre uten kontakt, dvs. at vi ikke kan spille ordinær fotball inntil videre. Dette i henhold til kommunens og NFFs retningslinjer.

Vi trener ute på kunstgresset på Melløs tirsdager og torsdager kl. 12:00-13:30 Oppmøte utenfor garderoben vår (opp trappen som er nærmest kunstgresset) kl. 11:30 eller direkte på banen kl. 12:00. Etter trening blir det frukt og grønt. Vi har dessverre ikke tilgang på dusj og garderobe etter trening, så det anbefales at du tar med deg noe skift. Hvis du er syk så må du holde deg hjemme. Vi har treningstøy og fotballsko som du kan låne.

Oppmøte i fjor hadde vi nesten 40 spillere på trening i løpet av året, og vi vil veldig gjerne ta imot enda flere lagkamerater. Hos oss er det ikke viktig at du er i god fysisk form eller god i fotball. Vi har mange på laget som har lyst til å ta imot deg akkurat sånn du er. Både kvinner og menn over 18 år er hjertelig velkomne.

Hvis du har spørsmål så er det bare å ta kontakt på vår Facebookside MossFKsgatelag, på tlf 469 37 230 eller på epost andre@mfkcare.no. Hvis du har lyst til å møte opp direkte uten å gi beskjed så er også dette helt greit.