Det sier den talentfulle 15-åringen som nå er klar for moderklubben.

- Det å ha signert for Moss FK igjen er utrolig hyggelig, sier Aleksander Andresen. Siden jeg var liten har jeg hatt lyst til å spille på Melløs,  og nå får jeg forhåpentligvis sjansen til det.

- Det sportslige målet mitt for 2021-sesongen er å få mer og mer spilletid i Moss FK, og å forhåpentligvis være med å gjøre en forskjell.

- Jeg har forventninger om at vi nå kan være med å prestere mot flere av de bedre lagene. Der tror jeg absolutt det er muligheter for med de spillerne og det trenerteamet vi har fått til Moss FK nå, avslutter Aleksander Andresen.

- Aleksander er et ungt og spennende talent på 15 år, men spiller med et mye eldre hode. Han har som alle unge spillere mye å lære, samtidig som han har en veldig god holdning og riktig mentalitet. Han vil lære, han har en fantastisk venstrefot og et øye for både pasninger og mål, noe vi vil trenge denne sesongen. Aleksander står til våre forventinger i det vi ser etter hos våre spillere, og da særlig de yngre spillerne, forteller trener Shaun Constable.

 

Foto: Helge Kjøniksen