Årets MFK-stall nærmer seg komplett. Med torsdagens to nye signeringer ser det meget bra ut.

- I utgangspunktet er vår stall komplett nå, sier sportssjef Thomas Myhre fornøyd. 

- Selv om vi kun har trent sammen i noen få dager, ser det veldig bra ut. Spillerne har gjort en fenomenal jobb i pausen, for fysisk sett er det formidabelt. Nå skal vi bruke tiden godt framover, slik at samhandlingen også blir bra, fortsetter han.

Nye på Melløs

Så tilbake til de to nysigneringene. Endreas Tesfai kommer fra svenske Brommapojkarna, som MFK-trener Shaun Constable har trent tidligere, mens Momodou Lion Njie har en fortid i Skeid.

- Endreas er en unggutt som jeg har hørt veldig mye positivt om. Shaun har vært ivrig på å hente ham hit og vi har store forventninger til ham. Nå gjelder det bare å få ham over grensa og hit til Melløs, forteller Myhre.

Det er med andre ord mye som forventes av den nye 19-åringen fra Sverige, og det samme gjelder Momodou Lion Njie.

- "Mo" var med oss allerede i januar og overbeviste oss tidlig. Han har identiteten som vi ønsker og vi ser potensialet i ham. "Mo" er fortsatt ung, men en stor og robust kar på 19 år. Han har også smilet på lur hele tiden, avrunder Thomas Myhre.

Så langt er følgende spillere klare for årets A-lag:

Keepere: Andreas Wasenius, Daniel Rojas, Nicklas Lagesen

Forsvar: Leonard Getz, Christoffer Guttulsrød, Stian Andersen, Emmanuel Troudart, Uno Pedersen, Momodou Lion Njie, Aleksander Bjørnvåg, Willy Sanneh, Fredrik Wasenius

Midtbane: Christoffer Skårn, Adonai Kidane, Thomas Klaussen, Endreas Tesfai, Håkon Kolsvik, Aleksander Andresen, Mikkel Aarstrand, Besian Kadri, Jørgen Solvang Nilsen

Angrep: Tobias Evjenn, Sebastian Pedersen, Thomas Klemetsen Jakobsen, Oliver Midtgård, Magnus Fagernes

Les mer om saken i Moss Avis