I forkant av lørdagens treningskamp mot Asker var sportssjef Thomas Myhre klar på at MFK skulle behandle oppkjøringens siste treningskamp som en vanlig match i serien. Og gutta viste seg fra en svært god side, selv om det var Asker som tok føringen etter litt over en time spilt. Men det varte ikke lenge.

Kun to minutter etter ulignet Oliver Midtgård, før Uno Pedersen scoret det siste og avgjørende målet rett før slutt. Dermed endte det med seier i generalprøven.

- Det er veldig deilig og ikke minst morsomt å se hva vi får til når vi kun har spilt fire ordentlige kamper sammen som lag, forteller MFK-spiller Mikkel Aarstrand.

- Man merker veldig godt nå at det er en gruppe spillere som jobber veldig for hverandre, og alle vil lagets beste. Jeg syns vi spiller en god kamp og at vi spiller oss til veldig mange gode målsjanser. Samtidig som vi ikke slipper til mye imot, fortsetter han.

Poeng ble det derimot ikke. Det er det først mulig å sikre om noen få dager, når laget møter Alta på bortebane i det som blir årets første kamp i PostNord-ligaen.

- Nå er det bare å kneppe opp enda ett hakk og virkelig trøkke til mot Alta, da det virkelig gjelder! Så får vi ta med oss årets første trepoenger hjem derfra, avrunder den selvsikre mossespilleren.

Mer om treningskampen mot Asker kan du lese her.

Terminlisten for årets sesong kan du se her.

Foto: Christian Thuesen