Hødd var ubeseiret på seks seriekamper og hadde kun sluppet inn fire mål på like mange kamper før møtet med MFK lørdag ettermiddag. En god statistikk, men det stoppet ikke de tilreisende fra Moss, selv om vertene fikk den beste starten på kampen.

Etter 12 minutter kom et fint innlegg fra kanten og Robin Hjelmeseth fikk en enkel oppgave med å sette inn kampens første mål. Hjemmelaget fortsatte å presse, uten å skape så mange store sjanser utover i omgangen. Moss holdt unna fram til pause og lagene gikk i garderoben med en knepen Hødd-ledelse.

I 2. omgang slo Moss tilbake på et straffespark. Thomas Klemetsen Jakobsen gikk fram og satte ballen enkelt i hjørnet. Dermed sto det 1-1 i det 67. minutt. Hødd forsøkte seg utover i omgangen og var også nære scoring, men gjestene holdt unna.

Dermed endte det med poengdeling. Se tabell og kampfakta her.

- Det var en veldig vanskelig kamp, spesielt 2. omgang. Gutta kjempet til siste slutt og fikk som fortjent ett poeng, sier målscorer Thomas Klemetsen Jakobsen etter kampslutt.

- Du var veldig kald og rolig på straffesparket. Hvordan var følelsen å se ballen gå i mål, Jakobsen?

- Det er alltid deilig å score mål. Spesielt når den blir så avgjørende. Det ligger mye terping bak straffesparket, forteller han med et smil.

Fornøyd er også den rutinerte midtbanespilleren, Thomas Klaussen.

- Vi havnet under tidlig i kampen og da trodde kanskje de fleste at dette skulle bli en enkel hjemmeseier. Vi som gruppe og lag viste derimot en voldsom moral og kjempet oss tilbake. Sjelden har et uavgjort-resultat føltes så godt, sier Klaussen, som nå kan sette kursen hjemover med resten av spillergruppa.

Neste MFK-kamp er hjemme mot Asker torsdag 22. juli. Moss Fotballklubbs A-lag er nå ubeseiret på de fem siste kampene.