Det sier 16-åringen, som vel å merke vet at utfordringen kommer til å bli stor:

- Fredrikstad er selvfølgelig en vanskelig motstander. De har fått en god start på sesongen og de føler nok at dette er en kamp de bør vinne. Men vi har trua og skal kjempe til siste sekund. Vi trenger også et publikum som heier oss til seier. Søndag smeller det på Melløs, sier Andresen.

Et heltent publikum kan det også fort bli i denne kampen.

Jan Erik Syverud, som er blant pådriverne i supporterklubben Kråkevingen, har fulgt Moss FK i en årrekke. Han har opplevd både opp- og nedturer i disse lokaloppgjørene, men er klar på at han skal gjøre alt i sin makt fra tribunen.

- Ja, bare vent å se, sier han kort.

Syverud husker spesielt tilbake på 2000-tallet, hvor enkelte oppgjør tok helt av. Men også i senere år har det blitt artige opplevelser.

- På 2000-tallet var oppgjørene virkelig noe for seg selv, men kampen på Fredrikstad stadion i 2018 var det også mange tilskuere på, selv om det var mer et event i byen. Vi tapte kampen, men vant tribunekampen som vanlig, sier han med et smil og fortsetter:

- I 2019 vant vi og det var deilig. Da satte vi også en stopper for opprykksdrømmen, tilføyer Syverud, som gleder seg stort til søndag.

Info om billettsalget finner du her.