Kråkevingen skal nå selge 560 billetter til 120,- per stykk, mens 40 billetter (til Kråkevingen-medlemmene) blir solgt internt. Men alle billettene er altså solgt fra MFK, noe som gjør at klubben er sikret alle billettinntektene.

- Det er helt fantastisk. Et utrolig kult initiativ, jubler MFK-leder Geir Hagnes.

- Dette viser at supporterklubben og MFK kan samarbeide om store, viktige saker. Nå skal vi sammen mobilisere mossinger til kamp, fortsetter den takknemlige lederen.

Fredrikstad FK får etter reglene 40 billetter, mens 110 billetter går til samarbeidspartnere og sponsorer. Totalt blir dette 750 billetter, noe som er akkurat innenfor koronarestriksjonene.

Styreleder i Kråkevingen, Monica Olsen, synes det er moro å kunne bidra på denne måten og overta billettsalget. Nå krysser hun fingrene for at mossingene kaster seg på og kjøper billetter.

- Med koronarestriksjoner er det potensielt mange som ikke kan komme inn på stadion på søndag, og da ønsker vi å sikre at flest mulig mossinger får anledningen til å være med på videre avansement. Og når vi kan hjelpe med sikre kroner i klubbkassa så tar vi gladelig på oss det oppdraget. Vår målsetting er å selge ut alle billettene, og det hadde vært moro å klart det innen helga starter, sier hun med et smil.

Så, til selve informasjonen. Slik kan du sikre seg billett til cupkampen:

1. Send Kråkevingen en mail på kraakevingen@gmail.com
 
2. Send Kråkevingen en melding på sin Facebookside
 
3. Kjøp billett direkte av Kråkevingen på førstkommende hjemmekamp den 28. juli
 
4. Salg av billetter på de tidspunktene som klubben allerede har delt fra torsdag til søndag oppe på Melløs
 
Alle forhåndsbestilte/kjøpte billetter vil telles opp hver morgen slik at Kråkevingen og Moss FK kan komme med oppdaterte tall på hvor mange billetter som er igjen.