Mikkel Aarstrand kom til Moss før 2018-sesongen og vært en solid bidragsyter siden den gang. Han har også vært delaktig i flere kamper i årets sesong, men nå er det altså slutt.

- Jobben min tar selvfølgelig mye tid. Men jeg har også jeg holdt på i 20 år nå, så familie og venner er noe jeg også vil ha mer tid til. Jeg har aldri fått landet helt når arbeidsdagen går fra 07 til 15 hver dag, og deretter trening, sier Aarstrand, som tirsdag tok farvel med lagkameratene.

Det ble en følelsesladet opplevelse.

- Dette er så kjipt, men jeg tror det er best for meg nå. Ingenting vondt mot Moss eller noen rundt laget. Det har vært en fantastisk tid hvor jeg har fått venner for livet i spillergruppa. Materialforvalterne er helt utrolige og Shaun (hovedtrener) og Thomas (sportssjef) er to flotte personer. Og ikke minst Kråkevingen. Jeg vil egentlig bare takke alle for alle minner og uforglemmelige øyeblikk. Jeg har kost meg hele veien, forteller Aarstrand.

- Han er en fantastisk gutt og har bidratt i mange år. Han er selvfølgelig velkommen tilbake dersom han skulle angre, men vi respekterer valget hans. Vi ville virkelig ikke miste Mikkel, forteller sportssjefen, som ønsker sin tidligere elev lykke til på veien videre.