Sanneh kom til MFK i 2019 og har gjort en solid jobb på Melløs. Det har også blitt lagt merke til.

- Jeg setter stor pris på tilliten Shaun (hovedtrener), Thomas (sportssjef) og resten av trenerteamet har gitt meg. Og er godt fornøyd med utviklingen min under deres ledelse. At jeg nå blir tilbudt en ny kontrakt viser at de har lyst til å satse på meg og det gir meg tryggheten til å fortsette utviklingen, forteller Sanneh, som står igjen med litt blandede følelser etter de første månedene med fotball i 2021.

Han krever mye av seg selv og laget, og satser på at kommende kamper skal vise mer av det de leverte hjemme mot FFK i cupen på søndag.

- Starten av sesongen har vært litt for varierende, egentlig. Vi har spilt mye bra fotball, men ikke helt klart å stå løpet ut. Det har virket som om vi har «mista det litt» når vi har sluppet inn mål, spesielt på hjemmebane. Det har også gått utover intensiteten i presset og selvtilliten i det offensive, sier han og fortsetter:

- Mot Fredrikstad fikk vi mildt sagt en opptur. Da falt alt på plass, intensiteten i forsvarsspillet var der og offensivt skapte vi flere gode sjanser. Stemningen som publikum, anført av Kråkevingen, skapte på tribunen var helt fantastisk. Man fikk virkelig oppleve og føle hvor mye Moss betyr for veldig mange. Det er den største opplevelsen jeg har hatt på en fotballbane. Jeg har virkelig trua på prosjektet i klubben, forteller Willy Sanneh, som nå gleder seg til nye kamper i PostNord-ligaen.

Allerede onsdag kveld er det ny seriekamp. Den spilles borte mot Tromsdalen.