Det ble en skikkelig thriller da Brattvåg og Moss FK møttes tidlig onsdag ettermiddag. Kampen startet så tidlig som klokken 14:00, da mossingene skulle rekke fly fram og tilbake samme dag. Og selve matchen levde virkelig fra start til slutt.

Moss gikk opp i føringen etter 21 minutter, signert Thomas Klemetsen Jakobsen. Men fire minutter etter var lagene like langt igjen. Sondre Beite utlignet til 1-1, som også ble pauseresultatet.

Etter hvilen var det Sami Kamel som skulle lykkes fra distanse. I det 48. minutt fyrte han av et flott skudd som gikk i krysset, og dermed var Brattvåg i føringen for første gang i kampen. Men Thomas Klemetsen Jakobsen sørget for at jubelen ble kortvarig. To minutter etter var han frampå igjen og utlignet for Moss.

I det 71. minutt var det MFKs tur igjen. Innbytter Adonai Kidane skled da han skulle avslutte, men ballen fikk en perfekt bue over keeper og havnet i nettet. Moss dermed i ledelsen igjen.

I sluttminuttene jaget Brattvåg poeng og fikk også uttelling til slutt. Sami Kamel scoret kampens siste mål og sluttresultatet ble 3-3.

Se tabellen her.

Neste kamp for Moss er hjemme mot Kvik Halden førstklommende lørdag.