I 2011-årgangen er det som kjent satt i gang et helt spesielt samarbeidsprosjekt, hvor Øreåsen, Eika Krapfoss og Moss FK har gått sammen for å skape et helt eget tilbud til spillerne. I helgen møttes de igjen og hadde treningssamling for andre gang.

- Nå har "ØME" blitt et fast opplegg, sier Arif Muaremi, som er trener for Eikas 10-åringer.

"ØME" er dannet av forbokstaven til hver av klubbene, enkelt og greit.

- Forrige gang var vi på Melløs, mens denne gangen foregikk treningssamlingen på Krapfoss. I november er det Øreåsen som arrangerer, forteller Muaremi og fortsetter:

- Cirka 40 spillere deltok denne gangen og tilbakemeldingene har vært veldig positive. En av oppgavene vi ga spillerne denne gangen, var å bli litt kjent med en person fra et annet lag. Det gikk utrolig fint og mange ble kjent på tvers av lagene. Samtidig er det viktig å understreke at dette opplegget ikke erstatter andre treninger. Dette er et sosialt og lærerikt ekstratilbud, hvor både spillere og trenere møtes for å dele erfaringer, understreker Muaremi.

Han gleder seg spesielt over at de gode relasjonene dannes på tvers av klubbene.

Les også: Samlet spillere fra tre lokale klubber til fellestrening

- Tenk så moro det blir når dem møter hverandre i seriespillet og faktisk kjenner hverandre fra før. På denne måten skaper vi relasjoner og gir barna gode verdier, avrunder den entusiastiske Eika-treneren.