Det er ikke til å stikke under en stol at Sarpsborg 08 er et meget godt fotballag, så det var en krevende oppgave som ventet MFKs juniorer i lørdagens treningskamp. Men mossegutta hadde trua og leverte en strålende opptreden. Det sto 0-0 til pause, men etter hvilen ble det mye MFK-jubel på kunstgresset.

- Gutta leverte noen veldig gode angrep - akkurat som vi har trent på. Nikolai Kase-Berg scoret begge målene og Nicolai Schau gjode en fabelaktig jobb i forkant av begge scoringene, forteller juniortrener Bjørn Erik Carlsen og fortsetter:

- De viste mange gode tendenser og jeg er så stolt av laget vårt. Sarpsborg 08 hadde riktig nok litt mer ball, men vi var mer effektive. Vi jobbet hardt og keeperne våre leverte meget bra. Vi skapte mye fremover på banen og ga gjestene problemer. Jeg er superfornøyd, for dette var et sterkt resultat, smiler Carlsen.

MFKs juniorlag har fått matchet seg bra innledingsvis i sesongoppkjøringen og nå nærmer seseongen seg med stormskritt. Denne gjengen ser ut til å ha spennende ting på gang.

- Vi er absolutt på rett vei og jeg gleder meg til å jobbe videre med dem. Dette er en lovende gjeng, avrunder en storfornøyd juniortrener.