- Så lenge jeg synes det er artig, er det bare å kjøre på!

Det sier den fotballglade mossingen, som sammen med kona Linda Wensell har gjort en enorm jobb på Melløs de siste årene. De har jobbet iherdig med å holde jentefotballen i gang i Rapid Athene og har bygget opp noe som det er god grunn til å være stolt av. I tillegg har de fulgt opp datteren sin i Rapid Athene og deres to sønner i MFK.

Melløs stadion er mildt sagt et hjem nummer 2 for det fotballglade ekteparet.

- I fjor trente jeg jentelag i Sarpsborg 08, så reiseveien blir jo bare kortere for meg nå, sier Guttulsrød med et smil og fortsetter:

- Hvis ikke Linda hadde hatt fotballen i Rapid og jeg bare hadde stukket til Melløs hver eneste kveld, hadde det blitt vanskelig. Men vi er begge glad i å bidra i fotballmiljøet her, så det går veldig fint. Melløs blir et samlingspunkt for oss. Så jeg er ikke i nærheten av å være lei av fotballen, tvert imot. Jeg er veldig motivert og jeg er utrolig spent på årets sesong med MFK, sier Guttulsrød.

Oppkjøringen til årets sesong har gått veldig bra for A-laget så langt. Fem av seks treningskamper har de vunnet og kun 3 baklengsmål har det blitt. Clas-André Guttulsrød mener at arbeidet som har blitt gjort i klubben så langt i år er meget bra.

- Det er mye engasjement hos Thomas Myhre, Even Juliussen, Rocky Paula og flere i Moss FK, og jeg trigges av utfordringen som venter meg denne sesongen. Jeg har fått mye tillit og det er helt avgjørende. Jeg har blitt for gammel til å dikteres, sier han.

- Vi alle ønsker å løfte A-laget og snu det i Moss. Det tror jeg må gjøres i år eller neste år, sier han offensivt.

Den tidligere sisteskansen mener også at keeperkvartetten i Moss er meget lovende:

- Vi er tilbake der MFK har gode keepere. Vi har to solide keepere i Mathias Eriksen Ranmark og Daniel Rojas, og spennende talenter i Nicklas Lagesen og Elias Backe. Nå skal det være muligheter for talenter å komme hele veien i MFK, sier han.

I tillegg til A-lagskeeperne, skal Clas-André Guttulsrød også ha ansvaret for de andre keeperne i yngres avdeling.

Vi ønsker keepertreneren velkommen tilbake til Moss Fotballklubb!