Cláudio Braga har imponert stort på banen og notert seg for flere nettkjenninger i løpet av sin korte tid i MFK. I tillegg har han bidratt på treningsfeltet hos gatelaget og i yngres avdeling.

Hans Christian Guthu, som sitter i styret i Moss FK, har nå sikret seg Bragas tjenester i en hel sesong. Den nye A-lagsspilleren får nå ansvaret for G15-2.

- Det er vi utrolig glade for. Cláudio er en meget lovende spiller som også brenner for å lære bort og utvikle unge spillere. Han er opptatt av at ballen skal brukes mest mulig for at gutta skal utvikle teknikk og kontroll. Det var utelukkende gode tilbakemeldinger etter at han hadde hatt sin gjesteopptreden som trener nylig, så dette blir en super løsning, forteller en storfornøyd Guthu.

- Jeg mener det også er viktig at det knyttes bånd mellom lovende A-lagsspillere og unge talenter i yngres avdeling, slik at de kan være gode rollemodeller, tilføyer han.

Cláudio Braga går dermed inn i et G15-trenerteam som allerede består av Tor Anders Brenno, Bjørn Fischer Nielsen og Atila Alei.

Med signeringen av Braga er trenerkabalen i yngres avdeling lagt for 2022-sesongen.