Klubbens utstyrsleverandør er Kias Reklame og det er de som står i bresjen for det hele tirsdag 15. mars. Dørene åpner klokken 17:00 og klubbkvelden foregår fram til 21:00. Det vil da være et godt utvalg for både barn og voksne.

- Denne dagen blir det drøssevis av gode tilbud på varer fra Select Sport. I tillegg kommer det til å bli noen helt spesielle 100-kronerstilbud, røper driftsleder i Kias Reklame, Jørn Ravnevand.

Han skal sammen med Geir Folkvik og Hilde Oswold Larsen gi alle MFK-medlemmene god service og oppfølging underveis. Det vil bli tilbud på tekstiler og utstyr, og det vil også være mulig å kjøpe MFK-drakter. Ravnevand tror det vil være lurt å sikre seg en drakt allerede nå.

- MFK har levert en strålende sesongoppkjøring så langt og vi har virkelig trua på en god sesong. Vil vil gjerne rykke opp sammen med MFK, sier han med et bredt smil.

På klubbkvelden vil det også bli enkel servering, ifølge klubbkoordinator Tor Anders Brenno.

- Jeg husker jo det fra da jeg var guttunge selv. Klubbkveldene var det stas å være med på. Så i tillegg til drøssevis av gode tilbud fra Kias Reklame, skal vi forsøke og steke litt vafler og skape god stemning, sier han med et stort smil.

Velkommen til Melløs tirsdag 15. mars fra klokken 17:00 til 21:00.