Seriestart nærmer seg med stormskritt og i dag har to nye spillere blitt klare for klubben. MFK-stallen er nå så å si komplett.

- Ingenting er sikkert før overgangsvinduet stenger, men det vil overraske meg dersom det blir noen forandringer. Vi er fornøyd med hvordan det ser ut og stallen vi har. Vi ønsker å bygge kontinuitet og en kultur som vi føler er viktig for å ta oss dit vi ønsker, sier hovedtrener Thomas Myhre.

De to nye tilskuddene er 24 år gamle Kristian Strande (midtstopper) og 19-åringen Aksel Baran Potur (midtbanespiller). Førstnevnte er flasket opp i Molde, og har de siste årene vært innom klubber som Brattvåg, Ham Kam og Arendal. Nå er det MFK som gjelder.

- Kristian Strande er en solid stopper. Han har mye rutine og har gode "all round-egenskaper." Uten tvil en forsterkning for oss, skryter Myhre.

Aksel Baran Potur er noen år yngre, men er en spiller som Myhre har tro på.

- Aksel var på lån til MFK i fjor og vi stiftet bekjentskap. Vi har et godt samarbeid med KFUM og hatt dialog angående Aksel den siste tiden. Vi er nå superglad for å ha signert ham på en toårsavtale og vi har tro på at vi skal kunne utikle ham til å bli en toppspiller. Han kommer til oss for å konkurrere om en plass på midtbanen, men han kan også håndtere rollen som vingback. Han er hardtarbeidende og godt trent, fortsetter Myhre.

Moss FK ønsker Kristian og Aksel velkommen til Melløs!