Dagens spiller:
Samuel Gray (19)
Forsvar
Draktnummer: 16

Hva er favorittlaget ditt?
Svar: Norwich City FC og Real Madrid. Neon vil si det ikke går an å ha to lag. Jeg mener det går fint an å ha de to lagene siden de aldri vil være konkurrenter, hehe.

Hva er det beste med Moss Fotballklubb?
Svar: Folka. Spillere, trenere, materialforvaltere, supportere og alle rundt som alltid er hyggelige, imøtekommende og som virkelig bryr seg om klubben. Det er det beste.

Har du noen ritualer i forbindelse med kamp? Hvilke?
Svar: Man har jo sine egne rutiner man gjennomgår før match, som for eksempel legge seg tidlig, stå opp tidlig og gå seg en tur, spise riktig mat til riktig tid, alle de tingene der. Men har alltid med meg en liten redbull og banan i garderoben på kampdager. Da skjønner kroppen at det er match!

Hvordan holdt du motivasjonen oppe underveis i koronatiden?
Svar: Har alltid vært veldig selvstendig, og liker å trene. For min del var korona-perioden en mulighet til å kunne utvikle meg mer og «få et forsprang» på de som kanskje ikke er like selvdrevne. Tror mye handler om gode rutiner og disiplin. Om du har disiplin trenger du ikke motivasjon for hver økt, du bare gjør det fordi du vet du har godt av det, selv om det kan føles tungt akkurat der og da!

Innbytter i Champions League eller score det avgjørende målet i en Europa League-finale?
Svar: Score det avgjørende målet i Europa League-finale. Uten tvil. 

Hvor havner MFK på tabellen?
Svar: Jeg tenker vi bør befinne oss på øvre halvdel et sted. Om vi klarer å snike oss inn i topp 4-5 hadde det vært helt strålende, men samtidig må vi være litt realistiske i forhold til hvilket nivå vi innehar per dags dato. Vi må i alle fall ut av bunnstriden så fort som mulig.

Hvilken gave husker du best?
Svar: Gaven jeg husker best var da jeg fikk tur til Madrid for å se El Clasico med mamma til konfirmasjonen min. Det var helt rått! Barcelona vant dessverre 3-2 ved en Messi-scoring 3 minutter på overtid, men opplevelsen var likevel helt fenomenal!

Hva er det beste/verste med "pølse i vaffel»?
Svar: Står alltid ovenfor et dilemma her. Skal man kjøre med syltetøy siden det går bra på vaffel? Da blir det krasj med pølsa. Så skal man kjøre med ketchup og sennep da, siden det går fint til pølsa? Men da blir det helt krasj med vaffelen… Pest eller kolera… Ender som regel opp med å ikke ta på noe som helst siden begge deler blir vondt, men det blir litt for tørt, haha! 

Hvor viktig er symbolet "Mossekråka"?
Svar: Mossekråka er jo en del av DNA-et til Moss FK, og noe som fungerer som et bindeledd mellom klubben og resten av byen. Den bærer med seg historie, samhold og tilhørighet.  

Hva illustrerer deg best etter et tap: "Dette var så j... kjipt! Fy f...!" eller "Kom igjen, folkens. Neste gang vinner vi!»
Svar: Umiddelbart etter tapet er jeg definitivt nr. 1. Og kan ofte være det resten av dagen. Kanskje ikke så tydelig utad, men trenger definitivt tid for meg selv etter et tap. Når jeg har fått det litt på avstand og bearbeidet følelsene litt vender jeg nok over på nr 2. Få sett litt på video hva som gikk galt og hvorfor det ble som det ble, så tar vi tak i det på feltet og går inn i neste match med en positiv innstilling!