Nilsson er et ubeskrevet blad i mossefotballen, men den nye gatelagstreneren har bred erfaring fra både lokalfotball i nord og arbeid i helsevesenet. Derfor skal han passe perfekt i rollen som nettopp gatelagstrener.

Med seg i trenerteamet får han Karine Lillemo Hansen, som nå er tilbake etter en liten pause fra gatelaget. I 2019- og 2020-sesongen var hun en skikkelig pådriver for laget og hun ser fram til å dra prosjektet videre i månedene som kommer.

- Karl Øyvind, eller "Kalle" som vi kaller ham, har et skikkelig hjerte for gatelaget og det har jeg også. Det at vi i første omgang er to som skal styre dette, er veldig bra. Vi er helt avhengig av å være et team, sier Karine Lillemo Hansen.

Gatelaget har treninger med matservering to ganger i uken, tirsdager og torsdager. Gatelaget er kort fortalt et tilbud for tidligere og nåværende rusavhengige, hvor man blir fulgt tett opp i samarbeid med Fotballstiftelsen.

Karine Lillemo Hansen understreker at de har plass til flere.

- Ja, vi ønsker å bygge opp laget og få med enda flere spillere. Her trenger man ikke fotballerfaring for å være med, her handler det om å være en del av et fellesskap hvor vi tar vare på hverandre. På gatelaget skal alle bli sett og ivaretatt, og føle at man får noe meningsfylt å fylle dagen med. Idretten skal være for alle, sier Hansen videre.

- Vi har også fått med ei dame som spiller hos oss fast og vi håper at enda flere damer vil være med oss fremover. Ta kontakt med oss, tilføyer Hansen med et smil.

For å komme i kontakt med de ansvarlige på gatelaget, kan de kontaktes på følgende vis: 

Telefon 46937230
Mail: samfunnsansvarlig@mossfk.no