På lille julaften i fjor tok velkjente Bengt Eriksen over som daglig leder Moss Fotballklubb og har siden den gang jobbet iherdig for å lykkes med oppgavene som ventet - både det sportslige og det administrative.

Nå er imidlertid fotballeventyret på Melløs ved veis ende.

- Det ble mer administrasjon enn fotball, og det var ikke tanken med mitt engasjement. Jeg har ikke fått brukt fotballmannen i meg, forteller Eriksen, som på ingen måte avslutter sitt forhold med MFK på en dårlig måte:

- Her er det ingen sure miner, det ble bare ikke en match. Jeg skal jobbe her ut juni-måned, så jeg skal være med på "Folkets kamp" 12. juni. Det har jeg ikke vært med på før, så det ser jeg fram til, sier han med et smil.

MFK-leder Geir Hagnes synes det er leit at Eriksen forlater klubben, men benytter anledningen til å skryte av jobben som har blitt gjort.

- Bengt har mye fotballkunnskap og samarbeidet har vært fint. Vi ønsker Bengt alt vel, kommenterer Hagnes, som skal bruke de neste ukene til å se på en løsning for hvem som skal inn i rollen som daglig leder i Moss Fotballklubb.