MFK måtte tåle favorittstempelet før dagens match, men Odd-rekruttene gjorde det vanskelig. Hjemmelaget gikk også opp i ledelsen i det 20. minutt, men MFK slo etter hvert tilbake. Anas Farah utlignet i 1. omgang, før Noah Alexandersson sørget for snuoperasjon i 2. omgang. Rett før slutt pungterte innbytter Marius Andresen kampen med sin 1-3-scoring.

Dermed vant A-laget sin niende seriekamp på rad, noe som er utrolig imponerende.

Veldig hyggelig var det også at unggutta Samuel Gray, Markus Welinder og Oliver Stavdal fikk sin første kamp fra start i PostNord-ligaen.

- Vi følte det var riktig å starte slik og de tre gutta leverte veldig gode prestasjoner. Akkurat slik vi ønsket, skryter hovedtrener Thomas Myhre etter kampen.

Oppgjøret på Skagerak Arena synes han så absolutt var godkjent.

- Selve kampen mot Odd II var tøff, men vi følte vi hadde kontroll det meste av tiden. Vi måtte være tålmodige og og trygge på vårt spill, og vi fikk betalt for strevet. Vi stilte også med et ungt lag og jeg mener at det beste laget vant, fortsetter treneren, som ikke tar av etter lagets 9. strake seier:

- Vi jobber hele tiden for å nullstille, slik er vår kultur. Så vi tar ikke av for dette. Vi må holde hodet kaldt og jobbe videre, sier han.

Neste kamp er førstkommende søndag hjemme mot Arendal. Da er det "Folkets kamp" og gratis inngang. Myhre håper så mange som mulig finner veien til Melløs stadion.

- Det vil betyr masse for klubben og jeg håper at så mange som mulig kommer på kampen og blir vår 12. mann. Vi skal jobbe for å skape en god opplevelse mot Arendal, som også er blant topplagene i vår avdeling, avrunder Myhre.

Se tabellen her.

Les kampreferat her:

90. min.: SLUTT! Moss vinner sesongens niende kamp!

85. min.: Odd II-Moss FK 1-3! Innbytter Marius Andresen varter opp med en nydelig avslutning fra 17 meter! Rett i nettet!

84. min.: Ny god MFK-mulighet.

83. min.: En Odd-spiller kommer alene med MFK-keeper Ranmark, men Kristian Strande gjør en super jobb og kaster seg foran i avslutningsøyeblikket. Odd-spilleren går i bakken og roper på straffe, men dommer lar spillet fortsette.

81. min.: Odd II-Moss FK 1-2! Noah Alexandersson lurer ballen forbi Odd-keeperen og MFK har snudd matchen!

80. min.: MFK-bytte: "Bamba" inn for Claudio Braga.

78. min.: God mulighet for Odd II, som får avsluttet fra 14 meter. Men ballen får ikke så mye kraft og triller inn til MFK-keeper Ranmark.

74. min.: MFK-bytte: Marius Andresen og Philip Koko kommer inn for Welinder og Stavdal.

68. min.: MFK presser, men foreløpig ingen mål i denne 2. omgangen. Nå gjenstår det en halv omgang og vi krysser fingrene for tre poeng! Fortsatt 1-1 her på Skagerak Arena.

60. min.: Bytte for Odd II: Jonatan Ulsnes ut og Casper Andersen inn.

55. min.: Ikke så mye som har skjedd de siste minuttene. Lite å melde om akkurat nå.

48. min.: Avslutningsforsøk fra hjemmelaget går langt over mål. Femmeter for Ranmark.

46 min.: Bytte hos Odd II: Syver Aas ut, inn med Jarl-Emil Nesland.

46. min.: Kampen er i gang igjen!

45. min.: Pause. Odd-rekruttene tok føringen tidlig i omgangen, men MFK-utligningen kom 20 minutter etter, og det var fortjent. Nå blir det spennende å se hva som venter i de siste 45 minuttene. Èn ting er i alle fall sikkert: MFK er på jakt etter en ny seier!

44. min.: Vetle Hellestø forsøker seg fra distanse, men Odd-keeperen får kontroll på ballen.

40. min.: Det har vært en fin fotballkamp så langt. To lag som ønsker seg opp og fram i banen, så her har det vært god underholdning og til tider høyt tempo. MFK er nå på jakt etter ledelse i matchen, naturligvis.

36. min.: Odd II-Moss FK 1-1! Braga spiller ballen gjennom til Anas Farah som er sikker alene med keeper. MFK er tilbake!

33. min.: Ny MFK-mulighet og nok en gang Braga! Får avsluttet innenfor sekstenmeteren og ballen går like til side for keepers høyre kryss. Nesten der! Moss har festet et lite grep spillemessig her nå.

28. min.: Kjempesjanse til MFK! Braga får avsluttet innenfor Odd sin sekstenmeter, men hjemmelagets keeper er raskt nede og redder mesterlig!

26. min.: Ny, god mulighet til Odd II. Et skudd som hadde fin retning, men som gikk via en mossespiller og til hjørnespark. Corneren ender med en femmeter til Ranmark i mossemålet.

24. min.: MFK har satt et press her nå.

21. min.: Strande er heldigvis på beina igjen og tilbake på banen!

19. min.: Kaptein for Moss, Kristian Strande, ligger nede på asfalten ved siden av kunstgresset. Ser ikke bra ut.

14. min.: Odd II-Moss FK 1-0. Filip Jørgensen header hjemmelaget i ledelsen på et hjørnespark.

11. min.: Alexandersson forsøker lykken på et frispark fra skrå vinkel, men ballen går en meter over mål.

10. min.: Stor sjanse til Noah Alexandersson! Ballen like over mål.

8. min.: MFK har kommet til et par avslutninger på mål, men ikke satt Odd-keeperen på noen skikkelige prøver så langt.

5. min.: Stor sjanse til Odd II! Ballen i tverrligger på en corner!

* Herlig stemning på Skagerk Arena. Kråkevingen leverer!

1. min.: Kampen er i gang!

* Kampen kan du for øvrig se direkte på Moss Avis. Trykk her for å komme til Direktesport. (krever abonnement)

* Odds rekruttlag stiller med et relativt ungt mannskap, men det er flere som har god erfaring fra Eliteserien. MFK stiller også med et godt og spennende lag, hvor Markus Welinder, Oliver Stavdal og Samuel Gray får sin første kamp fra start i PostNord-ligaen.

Moss FK stiller med følgende elleve:
Mathias Ranmark, Samuel Gray, Kristian Strande, Stian Andersen, Markus Welinder, Vetle Hellestø, Oliver Stavdal, Alexander Håpnes, Anas Farah, Claudio Braga, Noah Alexandersson