Moss Fotballklubb overrasket fotball-Norge med sin 1-0-seier over Sarpsborg 08 i cupen for en drøy uke siden. Anas Farah ble matchvinner og laget er nå klar for å ta imot en ny motstander fra høyere nivå.

Onsdag klokken 18:00 kommer Start på besøk - et lag som til daglig spiller i OBOS-ligaen (1. divisjon). Det blir sannsynligvis en ny, spennende cupthriller.

Håper på fotballfest

- Vi gleder oss. Det er en ny bonuskamp mot et lag som spiller i en divisjon over oss. Vi er underdogs, men vi skal forberede oss på best mulig vis slik at vi får en ny, god fotballopplevelse, sier hovedtrener Thomas Myhre, som ikke legger skjul på at det er veldig hyggelige tider på Melløs:

- Livet smiler for meg og alle som er i MFK om dagen, men det er viktig å prøve og opprettholde det smilet, for det kommer ikke av seg selv, presiserer hovedtreneren.

MFK ligger også på toppen av tabellen i PostNord-ligaen og er altså klare for 3. runde i cupen. Angrepsspiller Claudio Braga håper å se mange på tribunen i kampen mot Start:

- Jeg er superklar for kamp og det håper jeg mange andre er også. Forhåpentligvis blir det fullt med folk på stadion. Bli med på kamp, oppfordrer Braga, som vartet opp med et langskudd i krysset i søndagens hjemmekamp mot Egersund.

Billettinformasjon 

Når det gjelder billetter, så kan det kjøpes i inngangen på stadion. Dersom du ønsker å kjøpe billett i forkant, kan dette gjøres ved å vipse til 99082 og merke med "NM Start". Denne kan du da vise i inngangen på kampen.

Priser:
Voksne: 120 kr.
Barn/honnør: 60 kr.

Sesongkort gjelder for øvrig ikke på cupkampene.

Velkommen på kamp klokken 18:00 onsdag!