Moss FK 1 vant begge gruppespillkampene i går og fortsatte å kjøre på i dag - på imponerende vis. Dagens første kamp endte med en 5-1-seier over Mountain Lions, et oppgjør som ble litt brutalt. Men mossegutta holdt hodet kaldt hele veien og leverte et strålende resultat.

Kamp nummer to, mot FFI 1, endte med uavgjort. Det var ikke de lokale gutta særlig fornøyd med, til tross for at de da nettopp hadde sikret seg sitt tiende poeng i løpet av de fire første kampene.

- Det er et resultat som FFI 1 skal være glad for, for vi hadde full kontroll på kampen. Vi spilte en veldig god match og skapte mange store målsjanser som burde endt med vesentlig flere scoringer. Desverre var det alltid et bein eller en blokkering i veien da vi skulle sette ballen i mål. Men uansett: En godt gjennomført kamp, forteller trenerteamet.

Det gjenstår én kamp av gruppespillet. Vinner mossingene den i morgen, blir de puljevinnere. For et spennende sluttspill de har i vente!

Når det gjelder Moss FK 2 så har det også vært mye positivt så langt, selv om resultatene ikke har blitt helt som ønsket. Etter to tøffe tap i går, var Moss FK 2 svært nære poeng i dag. Matchen mot Fredrikshavn endte med et knepent 1-2-tap, men det var en thriller som gutta virkelig skal være stolt av.

I morgen kommer vi tilbake med flere oppdateringer fra Danmark! Vi ønsker juniorlagene våre lykke til videre!