Det var naturligvis en skuffet gjeng som gikk av banen etter at finalen var ferdigspilt. Men det er viktig å være meget stolt av det som ble oppnådd. Moss FK 1 hadde to kamper mer i beina enn Gøtaholm, så energinivået var nok ikke helt der det vanligvis er hos mossingene.

MFK-juniorenes trener Bjørn Erik Carlsen er stolt av gutta og gir følgende oppsummering:

- Vi tok en finaleplass og ble nummer 2, og kommer hjem med en bøtte til premieskapet på Melløs. Det er lov å være stolt av denne prestasjonen og når den verste skuffelsen har lagt seg etter finalen, tror jeg alle skal være glade for denne gode prestasjonen. Ja, selvsagt ønsket vi å vinne finalen, men vi tapte for et lag som presterte bedre en oss i dag. Sånn er det og gratulerer til Gøtaholm. Gratulerer også til alle MFK-spillere på begge lag for en flott prestasjon og flott uke sammen her i Fredrikshavn og Ålbæk. Gode minner både sportslig og sosialt drar vi med oss inn i høstsesongen som kommer om kort tid. Takk til alle foreldre som støttet oss her ned og hjemme, fantastisk moro å se dere heie gutta frem i kamp etter kamp. Til vi ses til oppkjøring ha en strålende og fortjent sommerferie.

Moss FK 2 havnet for øvrig i straffekonk i sin semifinale i B-sluttspillet på fredag, men det endte dessverre med et superknepent tap.

Vi gratulerer begge våre juniorlag som har representert klubben på utmerket vis i Danmark!