Claudio Braga fant nettmaskene etter cirka 20 minutter og MFK burde vel i bunn og grunn ledet med flere mål etter 1. omgang. Men det sto altså 1-0 halvveis.

I pausen ble hele laget byttet, og en rekke unggutter og prøvespillere fikk vist seg fram de siste 45 minuttene. Noah Alexandersson doblet ledelsen til 2-0, men så var det Kvik som tok over og det endte til slutt med 2-5.

Hovedtrener Thomas Myhre oppsummerer kampen slik:

- Det var rufsete det første kvarteret, men så fikk vi justert det. Vi var soleklart det beste laget den siste halvtimen og burde ledet med flere enn ett mål. 2. omgang var ikke bra, men det ble helt andre forutsetninger enn det som egentlig var avtalt på forhånd. Vi har noen prøvespillere som skulle vise seg, forteller Myhre.

- Men det er læring for oss og ikke minst fikk vi noen klare svar. Vi liker ikke å tape kamper, men vi får ta med oss det som var bra og sette en strek over resultatet. Det var også mange unge som fikk spilletid og vi får ta dette som læring, fortsetter han.

Nå er det en drøy uke til seriespillet starter igjen og gjengen er heltent i forkant av møtet med Notodden førstkommende lørdag. Oppgjøret spilles på Melløs og "Kællane" håper selvsagt å åpne høstsesongen med en trepoenger.