- Hvordan har det egentlig vært å ha karantene i de to siste kampene etter at vi møtte Kvik Halden borte, da du fikk det røde kortet og ble utvist etter kun 15 minutter spilt?

- Det har selvfølgelig vært veldig frustrerende å ikke få være med på de kampene. Jeg vil spille så mye som mulig og hjelpe laget med å vinne og sikre oss mest mulig poeng, dette har ikke vært noe hyggelig for meg.

- Hvordan er forberedelsene frem til lørdagens hjemmekamp mot Fløy-Flekkerøy som for øyeblikket ligger på 3. plass på tabellen?

- Selve forberedelsene er de samme som vi har hatt under hele sesongen. Alle kampene våre er tøffe mot god motstand, så vi må forberede oss like mye uansett hvilket lag vi møter. Vi jobber hardt på hver eneste trening og analyserer våre motstandere så mye som mulig.

- Hva tenker du om det oppgjøret som faktisk er en toppkamp?

- Jeg tenker at det blir en tøff kamp, men at vi uansett har veldig gode muligheter til å sikre oss seier og tre poeng for å revansjere oss ifra forrige kamp. Det er alltid gøy å spille kamper som betyr ekstra mye, synes jeg.

- Er du klar og tilgjengelig for lørdagens viktige hjemmekamp?

- Jeg er klar hvis du spør meg. Jeg har ikke spilt fotballkamper på en stund, men føler meg i god form. Så hvis hovedtrener Thomas Myhre tar meg ut i troppen eller i selve startelleveren, så er jeg klar til å kjempe for seier. Fortalte en tydelig spillesugen og revansjelysten Noah Alexandersson ovenfor mossfk.no i ettermiddag.

 

Tekst/Foto: Holm Photographer/Alvin Holm