De unge mossetalentene har levert en flott sesong og kunne onsdag slippe jubelen løs for seriegull og opprykk.

- Vi har vunnet fem av fem kamper i KM-sluttspillet. Nå kan ingen gå forbi oss og det er vi utrolig fornøyd med, sa hovedtrener Bjørn Erik Carlsen etter kampen.

Han var riktig nok litt betengt, for det som ble vist i 2. omgang mot Begby på Melløs kunstgress var han ikke særlig fornøyd med.

- Vi avsluttet 2. omgang helt forferdelig. Vi hadde egentlig kontroll på kampen, men slapp inn fire mål. Det er bare tull. Selv om vi gjorde mange bytter, skulle vi levert helt annerledes. Men la oss sette en strek over denne kampen nå. Det viktigste var å vinne og det gjorde vi jo, fortsatte han med et smil.

Men nok om tirsdagens kamp. Totalt sett har MFK-juniorene levert en flott sesong og de unge "kællane" kan nå rette blikket videre.

- Det er en fin gjeng og vi har gjort mye bra i år. Vi spilte en god turnering i Danmark i sommer hvor vi tok sølv. I tillegg har rekruttlaget i 4. divisjon (Amedialigaen) ved flere anledninger bestått av rent juniorlag. Der har gutta også levert mange gode kamper. Det bor mye i disse spillerne, sa Carlsen stolt.

Dette er det første opprykket for et MFK-lag i år og vi ønsker juniorene lykke til videre på veien mot interkretsserien!

KAMPFAKTA
Moss FK          5
Begby             4

Pause: 3-0
Kamp i KM-sluttspillet
Melløs kunstgress

Mål:
1-0 Liam C. Eriksson (7)
2-0 Nikolai Kase-Berg (9)
3-0 Liam C. Eriksson (19)
4-0 Nicolai Schau (45)
5-0 Oliver Stavdal (60)
5-1 Peder Knutsen (79)
5-2 Henrik Knutsen (78)
5-3 Ken Ludvik Martinsen (87)
5-4 Herman Johnsson (90)

Dommer:
Vidar Haslerud, Østsiden IL
Gult kort:
Jon Gustav Leistad, Moss FK
Daniel Skagemo, Begby

Moss FKs tropp:
Elias Bachke, Jørgen Haugsvær, Teodor W. Guttulsrød, Jon Gustav W. Leistad, Tristan A. Berg, Nikolai Kase-Berg, Oliver K. Stavdal, Michael S. Bjørndahl, Liam C. Eriksson, Nicolai Schau, Lucas G. Nilsson, Johannes Hoff, Ludvik Guthu, Markus Bunes, Philip Berg Askland, Paywand Alizada, Ezekel Gonkarnue, Sondre F. Karlsrud