Førstkommende lørdag er det Folkets kamp og gratis inngang på Melløs. Konseptet er at næringslivet bidrar med et kronebeløp pr. tilskuer, og uten deres bidrag kunne vi ikke arrangert dager som dette. Vi er veldig takknemlige for all støtte!

Nå har vi rundet 200,- pr. tilskuer og det er fortsatt stor aktivitet ute. Her bidrar A-lagsspillere, styret og frivillige for å fremme dagen og arrangementet. Det er til og med noen som ringer inn og sier at de vil være med, det setter vi enormt pris på! 

Sosiale medier oppdateres fortløpende med alle bidragsytere og det vil vi gjøre frem til kampstart mot Vard Haugesund kl. 14:00 på lørdag!

Det er barnas dag fra 11:00 med gratis arrangemneter. Alle masjerer inn på løpebanen kl. 13:20 og er klare for kamp.

Det er altså slik at bare du går inn av porten på Melløs på lørdag, så sponser du klubben med det beløpet næringslivet har gitt. På lørdag er vi alle enkelt og greit bidragsytere. Støtten dere gir fra tribunen betyr enormt mye for A-laget!

13:00 er det lukket arrangement på MFK-Brakka for de som har bidratt med 5,- eller 10,-. Her serveres det pølse i vaffel og Thomas Myhre og Even Juliussen forteller om sesongen og kampplanen for dagen. 

Ønsker du å bidra? Ring 913 60 537.

Tusen takk for all støtte! Vi sees!