Det er nå klart at tre spillere er nå ferdig i Moss FK for denne gang. Thomas Klaussen, Daniel Rojas og Nicklas Lagesen.
 
 
Thomas Klaussen ble fortjent hyllet foran Mosse-publikumet i kampen mot Vard Haugesund tidligere i år. 34 åringen er i MFK´s nyere historie en klubb-legende! Vi takker og bøyer oss i støvet for reisen Thomas har hatt i MFK. Thomas har i 2022 sesongen slitt med en kneskade som dessverre har satt han mye ut av spill. Likevel har Thomas vært et positivt ansikt i garderoben og bidratt på sin måte. Vi ønsker Thomas lykke til på veien videre i livet.
 
Daniel Rojas kom til klubben før 2021 sesongen. Som alle husker var laget inne i en tøff periode, men vi glemmer aldri cupkampen mot FFK hvor Daniel var en viktig spiller for seier og videre avansement. Daniel har vært en profesjonell utøver og vært til inspirasjon for unge spillere på en fin måte i hele sin periode i klubben. Daniel har i tillegg vært keeper trener i Yngres avdeling, hvor Daniel har gjort en solid innsats. Vi ønsker Daniel lykke til på veien videre i livet.
 
Nicklas Lagesen kom fra Råde til Moss i 2020 sesongen. Han begynte på juniorlaget og siden flyttet opp på A-laget. Nicklas har vært en flott spiller med sterke verdier som alltid har jobbet for fellesskapet sitt beste. Nå er tiden inne for Nicklas til å spille regelmessig og vi gleder oss til å se om det blir i utlandet eller i Norge. Vi ønsker Nicklas lykke til på veien videre i livet.
 
I tillegg fikk Moss FK, nye spillere inn i sommer, på kontrakter ut 2022 sesongen. Det gjalt Mathusan (Madu) Sandrakumar, Marius Hagen, Thierry Dabove, Jesper Grundt, og Christian Wagner. Det er nå klart at Moss FK og alle fem spillerne skiller veier for denne gang. Alle ble viktige spillere for å skape en best mulig kvalitet på treningsgruppa i en periode med opprykkskamp. Vi ønsker å takke alle fem for bidraget til at vi lykkes og vi ønsker «Madu», Marius, Thierry, Jesper, og Christian lykke til på veien videre i livet.
 
Mvh trenerteamet.