Vi har dessverre fått beskjed om at balkongflaggene er stoppet i tollen, men den gode nyheten er at de er lovet levert på mandag 19.12.

Som tidligere kommunisert er det utlevering av bestilte varer i morgen på MFK-Brakka mellom 11:00 og 14:00. Er du en av de som har bestillt både skjerf og flagg kan alt hentes mandag kveld mellom 18:00-20:00. For de av dere som har bestillt varer for levering med post sendes de mandag så snart flaggene har kommet. I tillegg til de annonserte effektene har vi også printet årets lagbilde som kan kjøpes for 100,- pr. stk.

Dersom ingen av tidspunktene passer er det bare å ringe 91 36 05 37 så finner vi en løsning.

Kråkevingen er sammen med oss på MFK-Brakka og selger sine effekter, hettegensere, kopper, barnebodyer og mye annet snacks for den som er gul og sort! Kalenderen de har produsert for Gatelaget har de også med.

Sesongkort:

Har du hatt problemer med den nye digitale løsningen og ikke fått kjøpt deg sesongkort vil Christian Ausland være tilstede å hjelpe deg. Han bistår også dersom du trenger hjelp med å kjøpe sesongkort til jul.

Her er det muligheter for å få kjøpt de siste julegavene eller sikre deg de aller første OBOS-ligaen effektene for sesongen 2023!

Vi stiller med godt humør, pepperkaker, gløgg og nisseluer!