Moss FK har gleden av å presentere de som skal jobbe på marked for klubben i OBOS-ligaen 2023.

Markedsteamet består av følgende personer: Tommy Hyggen, Erik Edvardsen og Siv Holder med Bjørn Ove Hattevik som ansvarlig for teamet.

Tommy har de siste årene sittet i hovedstyret i klubben og ved siden av det bidratt på marked. Nå skal han altså over i en rolle hvor han skal bistå markedsavdlingen. Tommy skal utføre jobben ved siden av sitt daglige virke. Han kjenner klubben godt gjennom mange år. Han er tidligere spiller, mossepatriot på sin hals og genuint opptatt av å se verdien av et godt samarbeid med klubben og næringslivet. Du når Tommy på 48 18 38 28.

Erik er ny inn i organisasjonen MFK. Han er opptatt av lokalfotballen, byen vår og som Tommy mossepatriot på sin hals. Han har sitt daglige virke i forsikringsbransjen. Erik har ikke spilt fotball men alltid drevet med idrett og ser verdien av et godt idrettsmiljø for byen og de som vokser opp her. Du når Erik på telefon 46 63 24 73.

Siv har lang fartstid i klubben. Som styremedlem i klubben, leder av MFK Care og frivillig på marked i mange år. Hjertet er sort og gult. Engasjemnet er brennende for videreutvikling av samarbeidet med næringslivet og idretten. Hun har i tillegg ansvaret for sosiale medier i klubben via PS Digital og skal nå utføre markedsarbeidet ved siden av sitt daglige virke i samme firma. Du når henne på 91 36 05 37.

Bjørn Ove er styremedlem og har vært det det siste året. Han er tidligere spiller, trener og har hatt ulike verv i MFK. Han jobber til daglig i DNB. Bjørn Ove skal koordinere markedsarbeidet og har stor tro på at dette teamet vil fungere godt sammen og vil gjøre klubben godt synlig i tiden fremover. Du når Bjørn Ove på 90 10 76 30.

Teamet gleder seg veldig til å komme i gang. De er bare en telefon unna om du ønsker å nå de.

Vi ønsker velkommen!