I dag tirsdag ble det arrangert Romjulsturnering for Moss FK sine gutter i alderen 13-19 år. 9 lag med 7 spillere spilte 15 minutters kamper med 4 utespillere + keeper på banen. Totalt 63 spillere fra 13-19 år deltok på turneringen. Det ble gjennomført et puljespill med 2 grupper der 8 lag gikk til kvartfinale.

Finalen ble spilt mellom Juventus og Barcelona der Juventus til slutt trakk det lengste strået. Juventus stakk dermed av med premiene som for anledningen var en bærepose med godterier pr. spiller, og en gullmedalje laget av sjokolade.

Lagene var delt inn på tvers av alderstrinnenene slik at den kommende generasjonen av Mossespillere fikk kommet sammen og spilt på samme lag. Hele ideen bak turneringen var å bli bedre kjent. Vi møtes på treningsfeltet flere ganger i uken uten å vite hvem de andre er. Turneringen vil forhåpentligvis være med på å endre dette.

Vi spiller i samme klubb med samme lidenskap. Vi er en klubb, ett hjerte. Dagen bød på masse bra fotball og mye godt humør. Foreldre meldte seg frivillige som trenere og hvilende spillere ble brukt som dommere. Tilbakemeldingene etter endt turnering var utelukkende positive. Dette arrangementet er nok kommet for å bli.

Vi takker trenerne for initiativet og referat fra dagen!