Kjære alle Mosse-venner,

Vi (ja jeg sier vi jeg nå) har lagt bak oss et eventyrlig fotball-år, som ble kronet med et opprykk til Obosligaen i 2023. Etter 4537 lange dager er ventetiden endelig over, da vi tar imot IK Start på eget gress 2. påskedag. Vi er igjen tilbake i toppen av norsk fotball. Jeg lukker øynene og ser for meg en smekkfull hovedtribune, sørlendingene har fylt opp hele borteseksjonen, og Kråkevingen har laget tidenes TIFO (banner) på Melløs. Ingen i Mosse-regionen må gå glipp av denne kampen. Og hva venter oss så i 2. runde? Jo Fredrikstad FK, jeg sier ikke mer!

Thomas og gutta leverte varene i 2022, nå skal resten av organisasjonen også løfte seg til den standarden som kreves. Sammen med medlemmer, supportere, partnere, kommune, næringsliv og andre viktig regionale samfunnsaktører skal vi igjen sørge for at Moss FK skal etablere seg blant de 32 beste lagene i Norge.

Jeg gleder meg ufattelig mye til å ta fatt på dette spennende langsiktige prosjektet, og bidra til at vi får ut det potensialet som ligger i klubben, men også i hele regionen. Nå ser jeg virkelig frem til tellende kamper, stor aktivitet på hele vårt fantastiske anlegg og klassikeren pølse i vaffel.

Mitt største ønske for det kommende året at vi alle bidrar til å sette Moss igjen på fotballkartet, både på og utenfor banen, og da trenger vi stor oppbakking av alle i hele vår region. Vi som klubb skal bygge stein på stein, for å sørge for at vi har en drift som har et godt økonomisk fundament for å kunne drive toppfotball, hvor profesjonalitet, troverdighet og åpenhet gjennomsyrer vårt daglige virke. Jeg ønsker at Moss FK skal utgjøre en forskjell for hele regionen, hvor produktet/fotballen skal være en viktig katalysator for å skape endringer.

Ønsker alle Mosse-venner et riktig godt nytt fotball-år, så sees vi på brakka.

PS. Husk å kjøpe sesongkort.

Mvh,

Erik (påtroppende daglig leder)