Gatelags-duo klar for å gi MFK Care et skikkelig løft

Karl Øyvind Nilsson og Karine Lillemo Hansen tar fatt på en stor og spennende oppgave på Melløs. Duoen skal sørge for å gi gatelagsprosjektet et solid løft i månedene som kommer.
Les mer

Sterk turnering av gatelaget

Moss Fotballklubbs gatelag kan se tilbake på en flott prestasjon i landsturneringen som ble arrangert i Raufoss denne uken.
Les mer

Gatelagsspillere melder seg inn i Kråkevingen

I morgen, lørdag 26.6 kl. 16:00, er det årets første hjemmekamp for A-laget på Melløs mot Vålerenga 2 og vi gleder oss til å gå på kamp igjen! Foran årets sesong har Gatelagskællane bestemt at de vil gjengjelde den gode støtten de har fått av Kråkevingen og meldt seg inn i supporterklubben med 14 nye medlemmer.
Les mer

Spleisen gikk langt over forventning

Gatelaget opprettet den 21. april 2021 en Spleis som skulle gå til innkjøp av maling og utstyr til en garderobe her på Melløs. Nå som Spleisen er gjennomført kan vi konkludere med at dette var en stor suksess!
Les mer

Spleis: Maling og utstyr til garderobe for Gatelaget

Gatelaget med Spleis.
Les mer

Treningsstart Gatelaget

Godt nyttår!
Les mer

God jul og godt nytt år

Gatelaget ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år.
Les mer

Avlyste treninger i desember

Gatelaget avlyser de resterende treningene før jul, men tilbyr fremdeles gåtur fra Melløs stadion tirsdager og torsdager fra kl. 13.
Les mer

Escaperoom og paintball

Gatelaget med annerledes treningsøkt.
Les mer

Gatelaget på Spenst

Gatelaget trente i dag alternativt i form av squash og styrketrening på Spenst. Vi er veldig glade for at vi har mulighet til å trene på Spenst, og annen type trening enn fotball er veldig artig i ny og ne. Alle forholdsregler ble tatt med tanke på smittevern.
Les mer

Gatelaget i gang med kontakttrening

Tirsdag 13. oktober var gatelaget endelig i gang med kontakttrening igjen.
Les mer