Kjempet tappert mot Asker

(Asker-Moss FK 2-1) MFK ga hjemmelaget kamp hele veien og hadde et stort håp om å få med seg poeng hjem. Men det var til slutt vertene som sikret seg en knepen seier og alle tre poengene.
Les mer

Ellevilt innhopp av Magnus Fagernes

(Moss FK-Senja 4-0) En flott dag på Melløs stadion ble toppet med et magisk innhopp av Magnus Fagernes. Etter et langt skademareritt for den unge spissen, fikk han et ellevilt "comeback" foran mossepublikummet.
Les mer

Senker prisen og inviterer til gjenåpningsfest på Melløs

Førstkommende søndag er det duket for en ny hjemmekamp og MFK ønsker å gjøre noe spesielt ut av denne matchen. Billettprisen dumpes til 50-lappen for å få flest mulig på kamp, i tillegg til at dørene åpnes i MFK-Brakka.
Les mer

MFK vartet opp med festforestilling

(Moss FK-Alta 3-0) Lørdagens kamp ble en fantastisk opplevelse. MFK vartet opp med tre flotte scoringer og holdt nullen. Dermed ble tre superviktige poeng innkassert i PostNord-ligaen.
Les mer

Samarbeidet med Constable er avsluttet

Shaun Constable og Moss Fotballklubb er enige om å terminere hans arbeidsavtale som hovedtrener for klubbens A-lag, med umiddelbar virkning.
Les mer

Tøff kamp mot Bærum

(Bærum-Moss FK 4-1) Det var lenge spenning i lørdagens kamp i PostNord-ligaen, men utover i 2. omgang var det hjemmelaget som scoret målene og sikret seg en komfortabel seier.
Les mer

Cupexit for MFK

(Moss FK-Sandnes Ulf 1-7) Etter en drømmestart i onsdagens cupkamp på Melløs, var det gjestene fra Sandnes som tok over kampen.
Les mer

MFK vartet opp med målfest

(Moss FK-Fløya 6-0) Med sjanser i bøtter og spann, og ikke minst seks scoringer, ble søndagens oppgjør en herlig opplevelse for MFK og alle fremmøtte supportere.
Les mer

Fantastisk hjemmeseier for MFK

(Moss FK-Brattvåg 1-0) Det ble noen herlige scener på Melløs-matta da dommeren blåste av onsdagens kamp. Årets første hjemmeseier var dermed et faktum.
Les mer

Inviterer til fotballfest 12. september

I et halvannet år har cuper og andre arrangementer blitt avlyst som følge av koronasituasjonen. Nå har samfunnet åpnet litt opp igjen og MFK-styret håper nå å få med seg mossefolket og næringslivet på en skikkelig fotballfest søndag 12. september.
Les mer

Tøff kamp mot Kongsvinger

(Kongsvinger-Moss FK 5-1) Det ble en meget krevende kamp mot serielederen lørdag ettermiddag.
Les mer

Molde-keeper på utlån til Moss FK

Mathias Eriksen Ranmark fra Molde skal spille høstsesongen på Melløs. - Jeg føler meg veldig ønsket. Dette føles veldig riktig.
Les mer

Offensiv midtbanespiller fra svensk toppdivisjon klar for MFK

IFK Göteborg-spilleren Noah Alexandersson (19) har skrevet en utlånsavtale med Moss FK som strekker seg ut sesongen.
Les mer

- Vi jobber døgnet rundt for å snu situasjonen!

MFKs sportssjef Thomas Myhre forstår at det er mange som er skuffet etter de siste ukene. Faktum er at A-laget ligger rett over nedrykksstreken - en plassering som Myhre selvsagt ikke er komfortabel med. Men ingen skal tro at teamet i MFK har mistet troen på prosjektet.
Les mer

Tap i lokalderbyet

(Moss FK-Kvik Halden 0-2) Det var gjestene fra Halden som scoret målene på Melløs lørdag ettermiddag, og dermed tok de meg seg alle de tre poengene hjem.
Les mer

Ett poeng hjem til Melløs

(Brattvåg-Moss FK 3-3) En målrik og spennende onsdagskamp endte med poengdeling.
Les mer

Serielederen seiret på Melløs

(Moss FK-Kongsvinger 0-4) Serielederen ble for sterke i lørdagens PostNord-kamp på Melløs. Dermed ble det ingen poeng til Moss denne gang.
Les mer

Fredrik Wasenius har fått ny klubb

Fredrik Wasenius takker for seg på Melløs. Nå er det andre spennende oppgaver som venter i lokalfotballen.
Les mer

Hjemmekamp for MFK i cupen

Torsdag ettermiddag var det trekning til 3. runde i cupen. Der ble det klart at Moss Fotballklubb møter Sandnes Ulf. (saken oppdateres).
Les mer

Tromsdalen sikret seg full poengpott

(Tromsdalen-Moss FK 3-0) Det gikk ikke helt som ønsket i Nord-Norge onsdag kveld. Hjemmelaget sikret seieren i midtukekampen i PostNord-ligaen.
Les mer